ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με αντικαταβολή, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη υπάλληλο της εκάστοτε courier την στιγμή της παραλαβής, για τον τρόπο αυτό υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ ΜΑΣ
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να σημειώσετε σαν αιτιολογία στην κατάθεση σας το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

GR 7901 1010 9000 0010 9005 7266 9

Ως δικαιούχος του παραπάνω τραπεζικού λογαριασμού εμφανίζεται η επωνυμία ” ΤΣΕΡΙ ΑΠ ΙΚΕ ”

* Να σημειωθεί οτι σε περίπτωση εμβάσματος η όποια χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

Εφόσον ολοκληρώσετε την πληρωμή παρακαλούμε για πιο γρήγορη και καλύτερη εξυπηρέτηση να αποστείλλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο sales@cheriup.gr

ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αποστολές σε όλη την Ελλάδα:

Για παραγγελίες εντός Αττικής τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,50€ και σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2 € .

Για παραγγελίες εκτός Αττικής τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,90€ και σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2 € .

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 60,00 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν και σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2 € .

Για την Κύπρο, επίσημος αντιπρόσωπος διανομής είναι αυτό το @ensticto τηλέφωνο για παραγγελίες 70008899.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Επιπλέον πληροφορίες:

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική, ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εγγράψου στο newsletter και κέρδισε έκπτωση 10%

CLOSE
elGreek
Προσθήκη στο καλάθι.